Gouden Ring Online Kopen Gratis Verzending

De ring heeft een glad plaatje aan de bovenkant waar een letter in gegraveerd kan worden. Deze schitterende ring van 14 karaat goud is versierd met een wit zirkonia steentje. Deze 14 karaat geelgouden dubbele ring is voorzien van een hart en ronde zirkoniasteen.

De ring heeft aan de bovenkant een slag en is om en om gezet met diamanten. De diamanten hebben een totaalgewicht van zero,015 ct. Naast de populaire gouden ringen, biedt Trendjuwelier u nog een groot aantal gouden sieraden aan, waaronder gouden kettingen. De gouden sieraden zijn onderdeel van ons volledige assortiment sieraden. Met meer dan 300 verschillende gouden ringen hebben wij een van de grootste collecties van Nederland. Ons assortiment bestaat uit luxe, elegante, stylish en stoere ringen.

Van minimalistische gouden ringen kun je niet genoeg hebben. Je kunt ze aside dragen of als ringen set door meer ringen mixen en matchen met elkaar. Ze combineren ook prachtig met ringen uit de Ensemble collectie. In onze collectie treft u een ruime selectie gouden ringen, voor zowel Zegelring dames als heren. Onze ringen worden gemaakt van 14 karaat goud, een sterk en heat materiaal.

Een gouden ring kan natuurlijk niet missen in jouw sieradencollectie. Speciaal voor jou kiezen we de beste materialen voor onze ringen, zodat je additional lang van je ringen kan genieten. Dan zien je handen er natuurlijk heel verzorgd uit en voor een final touch kan een gouden ring niet ontbreken. Bij Lucardi Juwelier vind je de mooiste gouden ringen voor dames én heren. Bij bol hebben we een breed assortiment aan gouden ringen.

Deze ring is van 14 karaat goud gemaakt en is gezet met 13 sprankelende zirkonia stenen waaronder één grote in het midden. De ring heeft een gewicht van 1.thirteen gr en een breedte van 5.5 mm. Wil je graag de ring van je keuze in een ander materiaal?

Goudsmid Sophie Jong werkt alleen met hoogwaardige producten. Zij maakt unieke gouden ringen voor dames en heren, ontwerpt alles in ons Atelier in Alkmaar. Prachtige edelmetalen zoals goud en zilver worden gecombineerd met edelstenen, parels en diamanten. Wanneer u op het punt staat om een gouden ring te bestellen is dit een belangrijk moment. Voor veel mensen is het dan ook enorm belangrijk om de echtheid van de ring te controleren.

Goud kan namelijk keer op keer gerecycled worden zonder dat het zijn waarde of kwaliteit verliest. Met een gouden ring van Zinzi kies je voor een duurzaam sieraad, die generatie op generatie doorgegeven kan worden. Daarnaast is de gouden ring de perfecte keuze als je op zoek bent naar een ring die zijn kleur behoudt.

Diamond Point heeft een uitgebreid assortiment aan ringen, voor ieder wat wils. Ga je voor een minimalistische look kies dan voor onze Joy collectie. Deze kleine Zegelring damesetjes zijn subtiel en zijn gezet met een kleine diamant of een kleurrijke edelsteen.

je te helpen het perfecte sieraad te vinden. Gratis bezorging vanaf €49,ninety five en uitstekende klantenservice inbegrepen. Bezoek één van de 7 Diamond Point outlets in de Bijenkorf.

Carrito de compra
X